کود نانو بادام

تهیه کود نانو برای کشاورزان حائز اهمیت است. به طور مثال باغدارانی که بادام و فندق پرورش می دهند دوست دارند کود نانویی خرید کنند که علاوه بر کیفیت خوبی قیمت مناسب نیز داشته باشد. کود نانو تولید شده برای بادام در برخی تولیدی های نانو به صورتی است که برای محصولات دیگر مانند گردو و فندق نیز مناسب است. در این مطلب به توضیحاتی پیرامون این نوع نانو کود می پردازیم.

کود نانو بادام

ترکیبات کود نانو بیولوژیک گردو، بادام و فندق

اسید هومیک و اسید فولویک،آهن، منگنز، کلسیم، سیلیس، اسیدهای آمینه، روی، منیزیم، کبالت، پتاسیم، فسفر، ترکیبات کلاته کننده(شلاته کننده)، گوگرد، 20 نوع پروتئین هیدرولیز شده، بور، مولیبدن، ویتامین ها، مس، روی

مزیت های استفاده از کود نانو بیولوژیک گردو، بادام و فندق

  • کود نانو بیولوژیک بادام، گردو و فندق در بر گرفته از باکتریهای مفیدی  است و توانایی جذب این را دارد تا مواد مورد نیاز گیاه را از منابع طبیعی و یا موادی که موجود در هوا و خاک می باشد تامین نماید.
  • با مصرف کود نانو بیولوژیک بادام، گردو و فندق میزان مصرف کودهای شیمیایی فسفاته و ازته را تا 70%  می توان کاهش داد.
  • با استفاده از ترکیباتی که دارای مواد ریزمغذی مفید و عناصر کمیاب در کود نانو بیولوژیک بادام، فندق و گردو می باشد موجب می گردد تا علاوه بر دسترس پذیر بودن برای گیاهان، انسان و دام نیز با استفاده از مصرف گیاهان به این عناصر مفید دست یابند.
  • کود نانو بیولوژیک بادام، گردو و فندق موجب می‌شود میزان فرایند فتوسنتز افزایش یابد.
  • رشد گیاه را تقویت نماید و بر میزان حجم باروری و قدرت جوانه زنی محصول به طور فوق العاده ایی می افزاید.
  • از لحاظ کمیت و کیفیت در گلدهی و باردهی محصولات فندق، بادام و گردو را افزایش می دهد.
  • در هنگام شکوفه دادن درختان، مانع از ریزش شکوفه ها می شود.
  • با به کار بردن کود نانو بیولوژیک بادام، گردو و فندق باعث پسند بودن آن در بازار فروش و همچنین از لحاظ طعم و خوشمزه بودن، کیفیت میوه ها را دو چندان میکند.
  • با استفاده از این کود نانو بیولوژیک در شرایط نامساعد آب و هوایی از جمله خشکسالی، سرما و گرما، کم آبی و شوری خاک بهترین نتیجه از برداشت محصول را برای باغداران زحمتکش فراهم می آورد.

کود نانو گردو

روش مصرف کود نانو بیولوژیک گردو، بادام و فندق

استفاده از کود نانو بیولوژیک بادام، گردو و فندق به2 روش استفاده می گردد:

1)  محلول پاشی   2)   آبیاری قطره ای

دستور مصرف نانو کود بیولوژیک گردو، بادام و فندق

به ازای هر70 الی 100 اصله درخت باید از کود نانو بیولوژیک بادام، گردو و فندق در حدود2 الی 3  لیتراستفاده گردد  و یا اینکه در هنگام آبیاری (خاکی) با 1000 الی 2000  لیتر آب همراه گردد.

1) در روش آبیاری قطره ای:  ابتدا باید مقدار پیشنهادی از نانو کود بیولوژیک  را به مخزن آب اضافه کرده و پس از اینکه مخلوط و یکنواخت شد، باید مخلوط به دست آمده را به صورت قطره ای در پای درختان باغها استفاده گردد.

2) در روش محلول پاشی:  ابتدا مقدار پیشنهادی از کود نانو بیولوژیک بادام، گردو و فندق را به نسبت 2 در 1000  به محل ذخیره آب (مخزن)  اضافه  کرده و پس از مخلوط و یکدست شدن، بلافاصله مخلوط را به روش محلول پاشی  به کار برده به طوری که تمام تنه درختها و برگها با محلول شست و شو داده شود.

کود نانو فندق

زمان مصرف نانو کود بیولوژیک گردو، بادام و فندق

در تمام فصول سال قابل استفاده است به غیر از زمان گلدهی. در صورتی که نیاز باشد مجددا استفاده شود باید یک ماه از مصرف اول گذشته باشد و به ازای هر100  اصله درخت 1 الی 2 لیتر مصرف گردد. بهترین زمان مصرف  نانوکود بیولوژیک به صورت محلول پاشی و چه به صورت آبیاری قطره ای پیش از طلوع آفتاب و یا در زمانهای غروب عصر می باشد. همانطور که می‌دانید باکتری‌ها در مجاورت اشعه ماورا بنفش بسیار حساس هستند در نتیجه از قرار دادن آنها در مقابل تابش مستقیم خورشید اجتناب کنید.

3 دیدگاه

  • سلام
    درمورد کود نانو چگونه به دستمان می رسد .پودری یا گرانول قیمت .

    • سلام آقای مختاری عزیز
      لطفا از قسمت همکاری فرم پر کنید همکاران پشتیبانی با شما تماس میگیرند.

    • سلام وقت بخیر
      لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید یا فرم همکاری ارسال نمایید- همکاران تماس میگیرن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *